Sagan om Sain Minuial och den nya gryningen

Mycket viktig information att läsa igenom innan ni registrerar er här på forumet.

Moderatorer: Moderator, Officer, Ledare

Användarvisningsbild
Obier
Senior Strategos Nova Krepusko
Inlägg: 431
Blev medlem: mån 16 jul 2007, 20:14

Sagan om Sain Minuial och den nya gryningen

Inläggav Obier » ons 18 jul 2007, 08:54

Sain Minuial är ett svenskt kinship för MMORPG-spelet Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar. Kinshipet formades tillsammans med den svenska fansiten för samma spel; LOTROWiki, nu mer känt under namnet LOTROnline.se.
Sain Minuial är alviska och betyder Ny Gryning på svenska. Vi har funnits i spelet ända sedan början av LOTRO's betastadie. Faktum är att gemenskapen kom till redan innan betan startades och länge var vi en gemenskap med mycket starka rötter!
Allting kom dock att förändras över en ganska kort period då ledaren var tvungen att sluta pga privata skäl. En temporär ledare utsågs och ett tag såg det ut som om inget hade förändrats. I samma veva hade dock administratörerna och moderatorerna på LOTROnline.se som skötte forumet för Sain Minuial börjat spela mindre och även infinna sig allt mindre på forumet för att hjälpa till med rekryteringar och andra uppgifter som endast de kunde hantera. Detta ledde till frustrationer från väntande rekryter, medlemmar och officerare. Efter ett tag gav många upp och gick vidare. Först försvann några officerare, efter dem följde den temporärt utvalde ledaren och till sist även ett par personer med karaktärer av högre nivå.
Skymningen hade lämnat solen till att förblöda ner i jorden så att säga. Ett tag såg det inte ljust ut, men tack vare flertalet medlemmar som bestämde sig för att ta tag i problemet och andra medlemmar som var villiga att stanna kvar och hålla ut till den kalla natten var förbi... så är det nu med stor stolthet vi presenterar en Ny Gryning, Sain Minuial.
Bild