Välkommen till Sain Minuial!!

Mycket viktig information att läsa igenom innan ni registrerar er här på forumet.

Moderatorer: Moderator, Officer, Ledare

Användarvisningsbild
Zerath
Inlägg: 301
Blev medlem: mån 16 jul 2007, 19:42
Ort: Huddinge

Välkommen till Sain Minuial!!

Inläggav Zerath » tis 17 jul 2007, 16:24

Mae govannen! Välkommen till Sveriges första kinship för onlinespelet Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar.

Nedan följer en kort presentation för vilka vi är och vad vi står för som kinship:

Sain Minuial är alviska och betyder på svenska Ny Gryning. Vi har filosofin att Sain Minuial skall vara så demokratiskt som möjligt. Därför försöker vi ha omröstningar då viktiga beslut skall tas, där alla medlemmar får vara med och tycka till . Alla har dessutom självklart rätt att komma med nya förslag/regler, vilket är mycket välkommet, då vi ledare/officerare behöver Er hjälp att göra Sain Minuial till ett bättre kinship för alla.

Clerebald – Ledare
Grumbi – Officer
Tzaeth – Officer
Perrapunk - Officer
Crysis - Officer

Sain Minuial’s regler:

Sain Minuial är ett helsvenskt kinship vars främsta mål är att ha kul och främja, en bra gemenskap.
Oavsett om du spelar lite eller mycket, så passar Sain Minuial dig.
För att kinshipet skall bli så trevligt och bra som möjligt, har vi dock lite regler/policys som måste följas:

* Eftersom vi alla är här för att ha kul förväntar vi oss att Du som ansöker respekterar vår ledare, officerare och våra medlemmar.

* Sain Minuial har ingen åldersgräns, men vi ser gärna att du som ansöker hos oss är mogen. Det vill säga att du håller en mogen nivå på dina foruminlägg, meddelande i kinshipchatten och försöker att undvika allt för mycket trams.
Svärord och andra grova ord bör undvikas så ofta som möjligt, händer det att en person använder sig av sådana upprepade gånger kan detta leda till en varning och i värsta fall uteslutning från vårt kinship.
Det är inte bara vi i SM som efterfrågar trevlighet från dig som medlem. Du måste också uppföra dig väl mot andra utanför kinshipet då detta påverkar vårt rykte. Att vara allmänt otrevlig mot folk, "ninja-loot'a", "exploita" undanbedes. Skulle detta förekomma upprepade gånger får spelaren först en varning. Återkommer samma problem kan det leda till uteslutning från SM.


* Var uppmärksam på att Sain Minuial i princip tillämpar Turbines namnpolicy.
Detta innebär att du med olämpligt/ opassande namn kan tvingas till namnbyte av Turbine.
Då sätter Turbine ett godtyckligt - sannolikt trist namn på din karaktär.
Du kan ju sedan själv byta namn via Lotrostore - men det kostar i dagsläget 995 TP.

* Som SM medlem ser vi att du undviker att sälja och köpa guld, utnyttja exploits med mera. Skulle någon ertappas , kan det leda till uteslutning.

* Vi ser gärna att våra medlemmar hjälper varandra, till exempel med quests/instanser, crafta saker med mera. Tänk dock på att inte nyttja andras hjälp utan att själv hjälpa till när någon behöver din hjälp. Förekommer det att en person ständigt ber om hjälp men aldrig hjälper någon annan tillbaka kan detta i värsta fall leda till uteslutning från kinshipet.

* Skämt är givetvis tillåtet men bör hållas på en lagom nivå. Inga sex-, rasskämt eller påhopp är tillåtna! Om detta förekommer kommer personen ifråga att uteslutas direkt från Sain Minuial. Interna skämt är givetvis tillåtna men som sagt håll det på en lagom nivå.

* Varningar tilldelas om någon/några av dessa regler bryts. Du kan som mest få tre varningar, efter det utesluts du. Om du tycker att du varnats utan anledning, tag kontakt med ledare eller officer.

Om ansökningar:

* Du måste givetvis spela på Evernight, då det är där vi i SM håller till.

* Vi ser helst att du använder ditt huvudkaraktärsnamn som namn här på forumet. Detta för att förhindra förvirring hos officerare admins, med mera.

* En lvl-gräns på 30 krävs för att bli fullvärdig medlem. Detta för att vi vill att du som spelare ska ha fått dig en uppfattning om spelet samt att du är säker på att du kommer att spela den klass du valt. Dessutom bör du vid denna lvl känna till de mest grundläggande funktionerna (självklart får du fråga om det är något du inte förstår).

* Officerare kan också bjuda in spelare direkt på rekrytbasis. Då har spelaren 30 dagar på sig att ansöka till SM eller inte. Om man ej ansöker som fullvärdig medlem inom 30 dagar, upphör normalt rekrytskapet. (Läs mer i rekryteringstråden).

* När du är redo för att göra din ansökan, skapa en ny tråd i sektionen "Rekrytering"(Alla som ansöker måste ha ett eget forumkonto). Döp din tråd till ”Ansökan – [Ditt karaktärsnamn]”, till exempel ”Ansökan – Corintur”. Kopiera sedan ansökningsmallen, klistra in den i din ansökning och svara på alla frågor. Fyll gärna ut din ansökan med lite mer information om dig själv så att vi får en klarare blick över vem du är.

* Så fort som möjligt kommer ledare och officerare att gå igenom din ansökan och meddela dig huruvida du antas eller inte.

Cuio mae. Ha det bra och hoppas vi ses i spelet!
Senast redigerad av Tzaeth tor 01 dec 2016, 11:17, redigerad totalt 16 gånger.